ÁLTALÁNOS, Dobok & Percussion, Tama News

09.10.2020

TAMA STAR Roadshow 2020

Szeretnél egy “STAR” dobos bőrébe bújni? Szeretnéd kipróbálni a TAMA csúcskategóriás dobszett sorozatát a STAR szériát? A TAMA STAR Roadshow lehetőséget biztosít, hogy kipróbálj nem is egy, hanem rögtön két különböző - egy TAMA STAR juhar és egy dió - szettet. Éld át a hangzást, ami a dobos világ legkiemelkedőbb alakjait jellemzi!


Az eseményt egy Instagram játékkal is szeretnénk színesíteni. A Roadshow-ra ellátogatóknak esélyük lesz egy TAMA kiegészítőket és ajándékokat tartalmazó csomagot is megnyerni. Ehhez nem kell mást tenniük, mint bámelyik állomáson készíteni egy szelfit a kiállított STAR szettekkel, a fotót feltölteni Instagram oldalukra, megjelölni az adott hangszerboltot, ahol a fényképet készítették és a posztban feltűntetni a #TamaStarRoadshow hashtaget.


A rendezvény során szeretnénk mindenki számára emlékezetes zenei élményt biztosítani, a jelen helyzet higiéniás szabályainak maximális betartása mellett. Emiatt kérünk mindenkit, hogy tájékozódjon az érintett hangszerboltoknál az eseményre vonatkozó – koronavírussal kapcsolatos – intézkedésekről! A vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartjuk.

TAMA STAR ROADSHOW 2020

  • 2020.11.10-11.14. | Debrecen - Hangszerarzenál
  • 2020.11.17-11.21. | Budapest - Dobbolt
  • 2020.11.24-11.28. | Sopron - Hoffer Hangszer

 

tama.com
facebook.com/tama.magyarorszag
instagram.com/tama_magyarorszag
hangszerarzenal.hu
dobbolt.com
hofferhangszer.hu


Szerző: Rigó Szabolcs