Gitárok & Basszus gitárok, Ibanez News

25.05.2018

Találkozz kedvenc gitárosoddal az Ibanez Day-en a Hangszerarzenál budapesti üzletében

Az Ibanez Day alkalmával – túlzás nélkül – Magyarország legismertebb gitárhőseivel találkozhatsz, a Hangszerarzenál budapesti üzletében.

2018. május 30-án, a Hangszerarzenál Budapest hivatalos Ibanez Prestige Dealer üzletté válását ünnepli, mégpedig nem akármilyen programmal.

A reggeli órákban a Radio Rock FM vendége lesz Szabó Zoltán, az Ibanez magyarországi képviselője mellett Mező Misi, Szórád Csaba “Jimmy”, Köteles Leander és Lukács László. Délután 3 órai kezdettel pedig a Hangszerarzenál is megnyitja kapuit, lehetőséget biztosítva mindenkinek, hogy találkozzon az Ibanez előadókkal, vagy akár kipróbálja a zenészek saját hangszereit.

Ha mindez nem lenne elég, egy nagyszabású nyereményjáték keretein belül, egy nagyon értékes Ibanez JEM Junior gitár, egy Ibanez Tubescreamer pedál, illetve harmadik díjként egy Ibanez ajándékcsomag kerül kisorsolásra. 

A nyereményjátékban való részvétel feltétele egy - a Hangszerarzenál budapesti üzletében elérhető - kvízszelvény kitöltése. A szelvényt 2018. május 28. 10:00 és május 30. 16:30 óra között tölthetitek ki. A rajongók számára a helyszínen ingyenes autogramkártyákat biztosítunk.

További információ:

 

 

 

Szerző: Rigó Szabolcs