ÁLTALÁNOS News

20.04.2015

Szász Ferenc is tagja lett a D'Addario endorser csapatnak!

Szász Ferenc neve a blues műfajban jártas közönség számára bizonyára ismerősen cseng. A színházi zenélős munkák mellett az elmúlt években számos hazai előadó lemezén és koncertjén dolgozott.  A sok session munka után az utóbbi időben viszont csak két, saját zenekarban látható, hallható.

Pribojszki Mátyás Band: A hazai herfli ikon, a blues megtestesült nagyköveteként ismert Pribojszki Mátyás mellett már hosszú ideje állandó társként tűnik fel.  A megszámlálhatatlan itthoni és nemzetközi fellépés mellett a zenekarnak 5 nagylemeze és 1 koncert dvd-je jelent meg.
Rengeteg ismert nemzetközi előadóval zenéltek már, többek közt: Kelly Rucker, Otis Grand, Big Daddy Wilson, Charlie Musselwhite, Ian Siegal, Enrico Crivellaro, Mike Sponza stb...
InDiretta: A zenekar a 2012 Csillag Születik című műsorban tűnt fel. Azóta sikerük töretlen, az ország minden pontján megfordultak már. A bemutatkozó lemez után hamarosan érkezik az új teljes album . A rajongók biztosan nem fognak csalódni.

A D’Addario-ról szerzett véleményéről és tapasztalatáról kérdeztük:

"Több mint 15 éve használok D'Addario húrokat és Planet Waves kiegészítőket, így különösen örültem az endorseri lehetőségnek! Sok fajta gitárhúrt kipróbáltam, de csak a D'Addario tudta azt a kényelmet és minőséget hozni, amire nekem szükségem van a  játékhoz és a kívánt sound eléréséhez.
Több koncert után is megtartja a csilingelő hangját, stabilan tartja a hangolást, és ami nagyon fontos: nem lesz hamis a húr!

Szász Feri által használt D'Addario húrok:
EXL110
PL010                
PL013                
PL017                 
EXP26

és Planet Waves termékek:
CT-04 Chromatic Pedal Tuner
PW-CT-12 NS Micro headstok Tuner
1CSH7 Celluloid Guitar Picks Extra Heavy
PW-AMSG-10    American Stage Guitar Cable
PW-AMSG-20    American Stage Guitar Cable

Szerző: Szabó Zoltán