ÁLTALÁNOS, Gitárok & Basszus gitárok, Ortega News

16.10.2018

ORTEGA UKULELE DAYS - workshop turné, Szélinger Annával

Az Ortega Guitars egy – Magyarországon talán egyedülálló – workshop turnéra invitálja az ukulele szerelmeseit, az ukulelézés iránt érdeklődőket, zenei előképzettségre való tekintet nélkül.

A november 12-14. között zajló, három állomásos turné főszereplője hivatalos Ortega előadónk, Szélinger Anna CéAnne (Hősök, CéAnne & The Chapel Jiggaz) lesz, akiről régóta ismert, hogy fő hangszere az ukulele. Sőt saját ukulele lemezzel (egészen pontosan kazettával) is rendelkezik. 

Első ízben, 2018. november 12-én Szombathelyen találkozhattok Annával, a Pianho 97 Hangszerboltban, 18:00 órai kezdettel. Egy nappal később, november 13-án, szintén 18:00-tól Budapesten, az Eldorádó Hangszerkereskedésben folytatódik az Ortega Ukulele Days rendezvénysorozat, ahol Anna mellett az ukulele.hu (Ukulele Magyarország és Magyar Ukulele Blog) közösségével is találkozhattok. A budapesti rendezvény első szakaszában, az ukulele.hu részéről, Gáll Tamás tart workshopot, amit CéAnne szólóelőadása, illetve interaktív műsora követ. A programot pedig egy meglepetésvendég zárja majd.

A turné harmadik, egyben záró workshopja, november 14-én Debrecenben, a Hangszerarzenál szervezésében kerül megrendezésre, melynek a Rocksuli Debrecen ad otthont.

Ha mindez nem lenne elég, a rendezvénysorozat mindhárom állomásán kipróbálhatók lesznek az Ortega prémium kategóriás ukuleléi, illetve megismerkedhettek számos hasznos kiegészítővel is. Sőt, egy kis szerencsével egy Ortega ukulelét is nyerhettek az EARTH szériából.

Csempésszünk egy kis hawaii hangulatot az őszbe! Találkozunk novemberben.

Ortega Ukulele Days workshop turné:

November 12. Szombathely, Pianho97 Hangszerbolt – 18:00
November 13. Budapest, Eldorádó Hangszerkereskedés – 18:00
November 14. Debrecen, Hangszerarzenál (Helyszín: Rocksuli Debrecen) – 18:00

 

Fotó: Hegyi Júlia Lily Photography

ortegaguitars.com
facebook.com/ortegamagyarorszag
facebook.com/ceannemusic

 

 

Szerző: Rigó Szabolcs