Dobok & Percussion, Meinl Cymbals, Meinl Percussion, Nino Percussion News

13.05.2015

2015. évi MEINL Drum Festival Markó Ádámmal– Shuttle busz Budapest – Gutenstetten útvonalon!

A 10. jubileumi Meinl Drum Festival a Meinl Distribution németországi székhelyén, Gutenstettenben, 2015.június 27-én kerül megrendezésre. A közönséget világhírű dobosok szórakoztatják majd, fellép Thomas Lang, Luke Holland, Robert “Sput” Searight, Anika Nilles, Matt Garstka, Krimh, Richard Spaven, Benny Greb és együttese a “Moving Parts” és nem utolsó sorban a magyar dobosok dobosa Markó Ádám.

Az előadásokon kívűl lehetőség nyílik a cintányér gyár megtekintésére  és dobkörön való részvételre is. Az érdeklődők természetesen kipróbálhatják a Meinl Cymbals teljes palettáját, és relaxálhatnak a Meinl Sonic Energy Gongs & Instruments különleges darabjaival. Frissítőűl szolgál a nagy választékú étel és ital kínálat. A  korábbi évekhez hasonlóan, a jegyet vásárlók között izgalmas nyereményeket sorsolunk ki.

Hogy az utazást Magyarországról könnyebbé tegyük, shuttle buszt indítunk a fesztiválra. (lásd. az alábbi menetrendet).
A shuttle busz szolgáltatás minden fesztiválra látogatónak ingyenes, aki a jegyét előre megvásárolja és telefonon (+49 9161 788831) vagy E-mail-ben a buszra helyet foglal (info@meinldistribution.eu).

Fontos: A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, beérkezési sorrend alapján kerülnek elosztásra. Fesztivál jegyenként egy ülés foglalható.
Ne habozz, váltsd meg a jegyedet minél hamarabb!

Shuttle bus szolgáltatás (VIVÁT Busz)

Indulás Budapestről 2015.június 26-án
   -  Etele tér, Kelenföldi pályaudvar – reggel 9:30 óra
   -  köztes megálló: Győr közelében, Győrújbarát Arrabona
      pihenőhely (M1/119 km) - 11:00 óra

Visszaút: 2015.június 28-án, reggel 9:30 óra

Jegyek & további információk:  www.meinldrumfestival.com.

Szerző: Marcus Lipperer