Dobok & Percussion, Tama News

13.03.2018

Kovács Klo a hivatalos Tama előadók között

A TAMA örömmel jelenti be a Dorothy zenekar dobosát, Kovács Klaudiát hivatalos előadói között. Az egyre népszerűbb női rocktrió tagjaként, Klo jelenleg is a Karolina Tour-ra keresztelt koncertsorozatukon vesz részt, ahol már az új TAMA Superstar Hyper-Drive Duo szettjével látható a színpadokon. 

A három színváltozatban elérhető Superstar Hyper-Drive Duo a TAMA idei, nagyon izgalmas szériája, melynek kulcspontja a 14"x10” méretű pergő, ami a „Duo Snare" elnevezést kapta. A pergődob nem csak a 10” mélysége miatt különleges, hanem azért is, mert állótom lábakat kapott. Mélyre lehet hangolni és a felszerelésen belül oda helyezni, ahol hagyományosan az állótom áll. Ilymódon egy mélyre hangolt pergőként, vagy leengedett sodronnyal egy 14-es állótomként is alkalmazható. Ezzel minden dobost teljesen újszerű és kreatív zenei kifejezési lehetőségekhez segíti hozzá.

Kovács Klo választása a nagyon mutatós Satin Silver Vertical Stripe színvariánsra esett. Ha élőben is megnéznétek a lánycsapatot, illetve a Hyper-Drive Duo szettet, látogassatok el a Dorothy zenekar valamelyik, soron következő koncertjére!

További információ:

Szerző: Rigó Szabolcs