ÁLTALÁNOS, Gitárok & Basszus gitárok, Ibanez News

12.09.2018

“IMPRESS BOBO” Ibanez gitár verseny a Budapest Music Expón

Az Ibanez Guitars ismételten ott lesz a Budapest Music Expo kiállítói között. Kelet-Közép-Európa legnagyobb zenei kiállítása 2018. október 5-7. között kerül megrendezésre a Hungexpón.

A kiállított gitárok mellett egy exkluzív versennyel is készül a rendezvényre az Ibanez. 2018. október 6-án, a G csarnok, G201-es standján zajlik majd az „IMPRESS BOBO" gitáros verseny élő döntője, melyre az előzetesen regisztrálók közül a négy legjobbat választja ki Ibanez előadónk, Bodor Máté az Alestorm gitárosa.

A versenyre 2018. szeptember 30-ig lehet jelentkezni egy, a Facebookra feltöltött rövid gitáros videóval, amit az #impressbobo hashtaggel kell megjelölni. Az a négy versenyző, aki leginkább lenyűgözi Mátét, élőben játszhat az Ibanez standján, Bodor Máté társaságában. Az élő produkciók után a zenész kiválasztja a győztest, aki egy Ibanez RGDIX6PB-SKB Iron Label gitárral lesz gazdagabb!

Természetesen nem marad el a közönségtalálkozó sem. A rajongók a Budapest Music Expo mindhárom napján találkozhatnak Mátéval és élőben tekinthetik meg egyedi, Ibanez LA Custom Shop „BOBO“ gitárját.

Találkozunk októberben!

További információ:

Szerző: Rigó Szabolcs