ÁLTALÁNOS, Gitárok & Basszus gitárok, Ibanez News

12.07.2018

Ibanez signature előadók és jótékonysági akció a FEZEN-en

Az Ibanez két signature előadója – Paul Gilbert és Herman Li - is fellép a július 25-28. között zajló, székesfehérvári FEZEN Fesztiválon. A MR. BIG zenekar gitárosa, Paul Gilbert összetéveszthetetlen stílusát a sebészi pontosság, a kreativitás és a dinamika ritka kombinációja jellemzi.

A gitáros-dalszerző Herman Li, a londoni DragonForce metal zenekarával érkezik. A bandát sokan elsősorban a nagyon technikás, gyors tempójú gitárjátékról ismerik fel, ami mögött Herman Li áll.

A FEZEN Fesztiválon egyben egy jótékonysági akcióval is találkozhatnak a látogatók, amihez természetesen az Ibanez is büszkén csatlakozik. A szervezők egyrészt gyűjtést szerveznek a helyszínen, valamint ezzel párhuzamosan egy aukció is kezdetét veszi.

Az ismert online aukciós oldalon (vatera.hu) lehet licitálni az Ibanez felajánlására, egy RG370AHMZ-SWK modellre, melyet Paul Gilbert és Herman Li, valamint magyar Ibanez előadók – többek között Lukács Laci (Tankcsapda), Szórád Csaba Jimmy (Kowalsky meg a Vega) és Kádár Imi (ROAD) - dedikálnak majd. A győztes licit után befolyt összeget a Bethesda Gyermekkórház kapja, az égési sérült gyermekek gyógyítására.

További információ:

 

 

Szerző: Rigó Szabolcs