Gitárok & Basszus gitárok, Ibanez, ÁLTALÁNOS News

22.01.2019

Ibanez RG5000 - A TÖBB AZ TÖBB

Az Ibanez az RG5000-es szériával bővíti a japán Prestige gyártású hangszerek sorát, kitöltve ezzel a Prestige és J.Custom modellekközötti űrt.

Ez a sorozat kiváló minőségű alapanyagok sorát tartalmazza, mint például Fishman Fluence vagy Bare Knuckle hangszedők, madárszemes juhar vagy ébenfa fogólapok, rozsdamentes acél bundok Prestige minőségben, Edge Tremolo rendszer vagy standard Gibraltar húrláb, Gotoh satus kulcsok és lumineszcens oldalsó pozíciójelzők.

Mindezeken a fantasztikus jellemzőkön túl az RG5000, a csak ebben a kategóriában elérhető, új egyedi festést kapott, melynek lényege, hogy egyszerre látható a faerezet egy különleges színnel és felületkezeléssel együtt. A Frozen Ocean elnevezésű, speciális metálos csillogású, lakkozott színkód egyedül az RG5120M modellen látható.

Az RG5000-es sorozat tehát nem csak a legjobb hangminőséget nyújtja kiváló minőségű specifikációival, hanem nagyon mutatós is. Az RG5000-es széria január végétől már elérhető az Ibanez márkakereskedők üzleteiben.

További információ:

www.ibanez.com

 

 

 

 

 

Szerző: Szabó Zoltán