ÁLTALÁNOS, Gitárok & Basszus gitárok, Ibanez News

22.01.2019

Ibanez AXION LABEL - MINDEN AMIT A METAL SZÍV KÍVÁNHAT

Legyezőbundos -, bariton- vagy standard méret, Fishman Fluence vagy Bare Knuckle Aftermath hangszedők, Gotoh Locking hangolókulcsok, Schaller heveder rögzítő, lumineszcens logó és oldalsó pontberakás, több fatípusból készülő nyak, lángnyelves fedlap, gyönyörű felületkezelés és még sorolhatnánk.

Az Axion Label széria tulajdonságai a metal gitárosok minden igényét kielégítik miközben ügyesen vegyítik a klasszikus metal gitárt a mai modern termékjellemzőkkel. Az elérhető RGA-, RGD vagy S-szériás testformával készülő gitárok azoknak lehet a legjobb választás, akik az extrém hangerőt keresik kemény, djent-es muzsikákhoz.

Az Axion Label széria tűpontos hangszedői kristálytiszta hangzást biztosítanak, maximális hangerő mellett is. A Wizard nyak a leggyorsabb ujjú gitárosok elvárásaira is csattanós választ ad, miközben tökéletesen megtartja a hangolást. A Schaller biztonsági hevederzárnak köszönhetően pedig akár a közönségbe is kiugorhatsz anélkül, hogy a gitárod elveszítenéd közben.

A szériában szereplő modellek a tökéletes metal hangszer szerepét fogják betölteni, amik a turnék során garantáltan megbízható társak lesznek.

További információ:

Szerző: Rigó Szabolcs