ÁLTALÁNOS, Gitárok & Basszus gitárok, Ibanez News

16.10.2018

Andy Timmons gitár workshop a Hangszerarzenál Budapest szervezésében, 2018. november 5-én

A zenész, akit senkinek sem kell bemutatni. ANDY TIMMONS, a világszerte turnézó amerikai rock és fúziós gitáros, Ibanez signature előadó, néhány állomás erejéig Európába is ellátogat. Az európai workshopok egyike pedig a Hangszerarzenál Budapest szervezésében zajlik majd, november 5-én. 

Andy Timmons a Danger Danger pop-metal zenekar gitárosaként vált ismertté, majd session zenészként közreműködött a dobos legenda, Simon Phillips lemezein. De olyan gitárlegendákkal is dolgozott együtt, mint Steve Vai, Joe Satriani, Eric Johnson, Steve Morse és még sokan mások.

A zenész az Ibanez signature modelljével, az AT100CL-SB gitárral érkezik, amin megcsodálhatjátok egyedi finger vibrato játékát, amiről világszerte ismert. A zenész természetesen az érdeklődők kérdéseire is szívesen válaszol majd. 

És, hogy igazán otthon érezd magad, az Ibanez egy nyereményjátékkal és egy meet & greet szekcióval is készül az esemény után, amihez ingyenes autogramkártyákat biztosítunk a rajongóknak. 

Találkozz egy igazi gitáros legendával, Andy Timmonsszal, 2018. november 5-én a Hangszerarzenál Budapest és az Ibanez rendezvényén. A workshop pontos helyszíne: Analog Music Hall 1116. Budapest Kondorfa u. 8. Kezdés: 20:00  

További információ:

 

 

 

 

Szerző: Rigó Szabolcs